42. Det magiska silvermanuset!

I know ya'll like it ;)

Det magiska silvermanuset

Geoffrey och Genifer har fått besked om att de ska börja i samma klass på MTI Handelsgymnasiet. De har sett sin klasslista och börjar därför leta upp sina nya klasskamrater på Ansiktsboken. Från klasslistan strålar det upp en magisk kraft som omsluter dem.

Någon mer förklaring får man inte. Man får sedan se Geoffrey fatta tycke för en speciell person – Genifer, därför lägger han till henne på Ansiktsboken. De blir ganska bra vänner efter att ha skrivit i varandras loggar och lägger till varandra på NSM där de får de reda på att de har likvärdiga intressen. Geoffrey känner sig därför trygg med situationen och blir glad över att någon i hans nya klass är ungefär likadan som han själv.

Samtidigt, på en Svart Måne sitter den lilla prinsen Sämjuel Ek Jackson hemma i Kristallpalatset och kollar ut över jorden. Han blev arg för att han bara kom in på Svenne Eriksson Bratz-Gymnasiet.

Skolan börjar och de två huvudkaraktärerna är nervösa. Genifer sitter med sina kompisar från Viskaförsskolan, därför blir Geoffrey ledsen. Han vill ju sitta med Genifer. Han får nöja sig med att sitta jämte Rai Lasseson, Ami Bergren och Cässändrä Aino. De tittar på varandra och reagerar på ett konstigt ljussken i varandras ögon.

Men allt eftersom tiden går, blir Geoffreys och Genifers förhållande starkare och de blir faktiskt rätt bra vänner då klassen blir mer sammanhållen. De vet nu att de har något gemensamt, som ingen annan har.

Men plötsligt, en kall decembermorgon går en liten kille ut från Brämhultsvägen 22c. Det är Sämjuel Ek Jackson är på väg mot MTI Handelsgymnasiet. Han har en ond plan i tankarna. Sämjuel tänker ta över skolan och förstöra för rektorn Hannah Montanleissner.

Vad Sämjuel inte vet är att Genifer och Geoffrey har superkrafter. När han kommer till skolan, presenterar han sig som den nya eleven Mamoru Ekdahl, bara för att förvirra klasskamraterna till att inte tro något dumt om honom. Genifer kan dock genom sina speciella örhängen, höra att Sämjuel ljuger. Hon har redan förstått att han är en bedragare som bara fjäskar för Hannah Montanleissner för sina egna hemska syften. Hon berättar detta för Geoffrey och de förvandlar sig till två Säilör-hjältar som ska slåss mot Sämjuels onda krafter.

När Sämjuel, denna eftermiddag stannar kvar i skolan för att fjäska med Hannah och söva henne för att ta över skolan, konfronterar Säilör-hjältarna honom. Med frasen ”Blixt och dunder!” skjuter Genifer ut blixtar från sina gyllene skor mot Sämjuel som sjunker ihop i skinnsoffan.  Sämjuel ger sig dock inte utan kastar kaffebröd mot sina fiender.

Geoffery tar då fram sin trollstav och ropar ”Prinsessläkning, verkställ!” och Sämjuel blir en askhög som städerskan Ling Pling städar upp. Scenen tonas sedan bort och avtoningssekvensen börjar.

Man får se Geoffrey och Genifer berätta om Sämjuels planer och skaka hand med rektorn Hannah. De får varsin medalj och kysser varandra. Snipp snapp snut, så var sagan slut.

Av Sandra, Jeff, Samuel och Jennifer, Hp1a



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0