41. Kärlek :o

Asså, det finns en sak som jag stör mig ENORMT mycket på!
För några dagar sen träffade jag en gammal bekant. Vi började prata lite och efter ett tag sa hon:
- Ah, men har du en pojkvän?
Jag skojade i början, som jag alltid gör med ett ”Jag har massor!” som svar, men efter det att hon bad om ett seriöst svar så sa jag då ”Nej”. Konstigt nog blev hon lite förvånad och började därefter att proppa på med en massa frågar som: ”Gillar du någon då?” ”Är du på G med någon?” ”Hur många har du varit tillsammans med då?” osv. Hon berättade att hennes förra kille hade gjort slut med henne för kanske en vecka sedan, men att hon inte brydde sig så mycket, eftersom hon hade en ny nu och nu kommer vi då till själva ”ämnet” eller det jag då stör mig så mycket på!

Oftast när man säger att man inte har en pojkvän/flickvän så brukar man nästan alltid få ett ”Varför inte?” tillbaka. Varför? vill jag då säga! Är det verkligen så viktigt att vara tillsammans med någon? Om man inte har någon som man tycker så kan man väl få vara singel, eller? Varför bli ihop med någon ”bara för att”?
Det är så himla många nuförtiden som är så desperata efter en kille/tjej. Det är nästan som om de säger: ”Jag struntar i vem det är, bara jag blir ihop med en”.
Sen också det här med att folk, ja vad ska man säga?... ”missbrukar” ordet kärlek och för er som inte vet vad jag menar så tänker jag berätta nu!

Ni kanske känner igen det här med att en del lägger upp en text, på t ex bilddagboken, där det står: ”Jag älskar dig så mycket X, du är mitt liv!”. De är då tillsammans en stund och gör sedan slut, men efter ett tag så läggs samma mening upp, fast med ett annat namn.
Efter ännu ett tag så gör de slut och senare dyker ett annat namn upp osv.
Jag menar, de som håller på så kan ändå inte förstå vad kärlek är! Ni måste ju ändå hålla med mig!
De kan ju inte veta vad det betyder att älska någon.
En mening som ”Jag älskar dig” är inte något som man ska kunna gå runt och säga till vem som helst som man gör med  t ex ”God morgon”.
Och de som skriver ”du är mitt liv” till alla dem de har varit ihop med måste nog ha en skruv lös. Jag hoppas också att andra inte tror på deras ord heller eftersom att de ändå inte menar det i vilket fall ;o

Jag stör mig också på folk som tror att kärlek är något som man bara kan känna för sin ”partner”. Om någon frågar mig om jag älskar någon, då svara jag att jag älskar många.
Det dumma är ju då att många antingen tror att jag skojar eller att jag är en player, men när jag då säger att jag älskar min familj och mina vänner så brukar de oftast ge ifrån ett stön och säga något som: ”Men åååh, du är så trög! Är du kär i någon?”. Det gör mig så irriterad! För att älska någon är inte det samma som att ”vara kär i någon”.
Så nu tänker jag säga något till alla er som har sagt detta till mig eller något liknande…
MEN ÅÅÅH NI ÄR SÅ TRÖGA!

Jag kan inte direkt påstå att jag tror på den sortens kärlek vi den här åldern, för det är ju inte precis att man kommer hålla ihop resten av sitt liv (dock kan det förekomma), jag vet ju att alla andra inser detta också och jag påstår inte att man inte ska få vara tillsammans bara för det. Nej, jag vet ju att det är härligt att ha någon som håller om en och får en att känna sig pirrig i kroppen osv, men det betyder inte att man ska ha så bråttom. Låt det ta sin tid och bli inte ihop med den första du får tag i!


RSS 2.0